منوی دسترسی
فعالبت فیزیکی و بدنی یکی از مهمترین عوامل موثر بر یادگیری کودکان دوزبانه می باشد

تاثیر فعالیت فیزیکی بر یادگیری کودکان دوزبانه

تاثیر فعالیت فیزیکی بر یادگیری کودکان دوزبانه

از قدیم در بین مردم ضرب المثلی رایج بود که عقل سالم در بدن سالم است ، و بسیار در مدح ورزش و فعالیت فیزیکی گفته اند و شنیده ایم.حال در این مقاله می خواهیم از نظر علمی تاثیر ورزش و فعالیت بدنی را بر عملکرد مغز و یادگیری کودکان دوزبانه بررسی کنیم .

چگونه فعالیت فیزیکی بر عملکرد علمی کودک دوزبانه تاثیر می گذارد؟

از گذشته تا به امروز همواره بر ورزش و داشتن بدنی سالم تاکید شده در ضرب المثل ها آمده عقل سالم در بدن سالم، در شعرها آمده ز نیرو بود مرد را راستی/ ز سستی کژی آید و کاستی و ... 

داشتن ورزش و فعالیت بدنی مستمر امروزه بسیار مورد توجه پزشکان مختلف می باشد.چرا که علم ثابت کرده داشتن فعالیت بدنی حتی در میزان شاد بودن نیز اثر گذار است و از ابتلا به افسردگی جلوگیری میکند.

ورزش بر عملکرد ذهن و مغز نیز بسیار اثرگذار است، در نتیجه کودک دوزبانه شما با داشتن فعالیت فیزیکی روزانه می تواند در یادگیری و تحصیلش نیز پیشرفت چشمگیری داشته باشد.

ویژگی های کودک دوزبانه با فعالیت بدنی و ورزش روزانه :

- تمرکز بیشتر
- حافظه بهتر
- عملکرد بهتر قلبی- عروقی
- بهبود تناسب اندام
- عملکرد متابولیکی بهتر
- بهبود سلامت استخوان
- مهارت های حل مسئله بهتر
- عملکرد بهتر در آزمون های استاندارد دانشگاهی
- بهبود سریع و دراز مدت در عملکرد تحصیلی
- زمان واکنش بهتر و تفکر خلاق
- افزایش اخلاقیات مثبت
- تأثیر ورزش و فعالیت فیزیکی بر روی مغز

طبق تحقیقات دانشگاه بریتیش کلمبیا، فعالیت هوازی منظم باعث افزایش عملکرد هیپوکامپ می شود این ناحیه از مغز در یادگیری و حافظه کلامی کودک دوزبانه و سایر کودکان دخیل است . سایر اشکال ورزش مانند تمرینات تعادل، تمرینات قوی کننده عضلات و تمرینات استقامتی نتیجه مشابهی بر روی مغز ندارند. حتی قشر پیش مغز و قشر محوری - قسمتهایی از مغز که تفکر و حافظه را کنترل می کنند – در کودکان دوزبانه ای که به طور منظم ورزش می کنند نسبت به مغز کودکانی که ورزش نمی کنند از سلامت بهتر و بالاتری برخوردارند.

تاثیر ورزش بر یادگیری کودک دوزبانه

تأثیر ورزش بر حافظه و تفکر کودک دوزبانه

تاثیر ورزش و فعالیت بدنی بر حافظه و تفکر کودک دوزبانه یا سایر کودکان می تواند مستقیم و یا غیر مستقیم باشد، حال در این قسمت می خواهیم به بررسی این تاثیرات بپردازیم: 

تاثیر مستقیم:

ورزش منظم، توانایی کاهش التهاب و کاهش مقاومت نسبت به انسولین بدن را بهبود می بخشد و تولید فاکتورهای رشد را در کودک دوزبانه یا سایر کودکان تحریک می کند. فاکتورهای رشد عبارتند از مواد شیمیایی موجود در مغز که بر رشد عروق خونی جدید، سلامت سلول های مغزی و همچنین بقای سلول های مغزی جدید تأثیر می گذارد.

تاثیر غیر مستقیم:

ورزش و فعالیت جسمانی کافی باعث بهبود کیفیت خواب و خلق و خوی کودک دوزبانه شما خواهد شد. همچنین باعث کاهش استرس و اضطراب می شود.

کودکان دوزبانهو یا سایر کودکان باید چه مقدار فعالیت فیزیکی داشته باشند؟

اعتقاد دانشمندان بر این است که مزایای ورزش در طول روز در مدرسه بیش از مزایای افزایش زمان کلاس برای کودکان دوزبانه یا سایر کودکان است. علاوه بر این، بزرگترین مزایای شناختی ناشی از آموزش جسمانی وقتی بدست می آید که در نیمه اول روز یا در وسط روز انجام شود به جای اینکه در آخرین ساعات روز و کلاس انجام شود.
کودکان بین 6 تا 17 ساله باید حداقل 60 دقیقه فعالیت هوازی فیزیکی داشته باشند و بزرگسالان بین 18 تا 64 ساله باید حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی روزانه داشته باشند.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا