منوی دسترسی
چه عواملی در یادگیری بهتر کودک دوزبانه شما تاثیر دارد؟

عوامل موثر بر یادگیری بهتر کودک دوزبانه

عوامل موثر بر یادگیری بهتر کودک دوزبانه

در مطالبی که تاکنون در این سایت آورده ایم به عواملی مانند تمرکز، هوش ، هوش هیجانی و ... پرداخته ایم که همه آن ها تاثیر بسیار زیادی بر یادگیری بهتر و آسان تر کودکان دارند . در این مقاله می خواهیم به طور کلی عوامل موثر بر یادگیری کودکان دوزبانه و در کل کودکان را بررسی کنیم . والدین و مربیان عزیز با داشتن آگاهی در این موارد می توانند بسیار همراه مناسبی در راه موفقیت کودکان باشند.

عوامل موثر بر یادگیری بهتر کودک دوزبانه

یکی از مهم ترین عوال تاثیر گذار بر یادگیری کودک دوزبانه فعالیت فیزیکی می باشد. در ابتدا به بررسی این عامل مهم میپردازیم و سپس عوامل را به صورت موردی نام می بریم.

فعالیت فیزیکی برای همه افراد مهم است و بسیاری از افراد از اهمیت فعالیت بدنی بر سلامتی کودکان آگاهی دارند . بر اساس مطالعات انجام شده کودکان دوزبانه ای که فعالیت بدنی منظم انجام می دهند، از لحاظ تحصیلی بهتر هستند . مزایای ورزش اغلب شامل توجه بیشتر، حافظه بهتر , نتایج بهتر در آزمونها , توانایی های حل مسئله , بهبود زمان واکنش , تفکر خلاقانه و غیره است . این مسئله برای دانشجویان کالج نیز صادق است.
اگر فکر می کنید عملکرد یادگیری کودک دوزبانه شما صرفا به تعداد ساعاتی بستگی دارد که او به مطالعه و درس خواندن می پردازد, به شدت اشتباه می کنید. عملکرد علمی و نمرات خوب نتیجه عوامل متعددی است - از هوش کودک تا محیطی که در آن قرار دارد. یکی از مهمترین مسائل که اغلب نادیده گرفته شده و تأثیرگذارترین فاکتور به حساب می آید , سلامت جسمی است.
فعالیت فیزیکی و سلامت می تواند توانایی فرد در یادگیری را افزایش دهد. بر اساس تحقیقات آکادمی ملی پزشکی، ورزش می تواند توانایی های شناختی، سلامتی و عملکرد تحصیلی کودک را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.

عوامل موثر بر عملکرد تحصیلی کودکان دوزبانه 

به غیر از سطح IQ، عوامل روانشناختی، اجتماعی، اقتصادی، شخصی و محیطی در یادگیری نقش دارند. اثرات این عوامل از فردی به فرد دیگر و حتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است! برخی از این عوامل عبارتند از:

- علاقه به تحصیل و مدرسه
- حمایت معلم و سبک آموزش
- تعداد همکلاسی ها
- سلامت روان
- محیط کلاس
- تفاوت جنسیتی
- سابقه آموزشی خانواده
- دخالت والدین
- فاکتورهای اجتماعی – اقتصادی

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا