منوی دسترسی
چه عواملی سبب می شود تا کودک دوزبانه شما حرف گوش نکند؟

عواملی که سبب می شود کودک دوزبانه شما به حرف شما گوش ندهد

عواملی که سبب می شود کودک دوزبانه شما به حرف شما گوش ندهد

برخی والدین همواره از خود می پرسند که چرا کودک دوزبانه ما به حرف های ما گوش نمی دهد و کلا مار ا نمی شنود در این مقاله می خواهیم به عواملی که سبب نشنیده گرفتن والدین و یا مربیان توسط کودکان دوزبانه می شود بپردازیم.

عواملی که سبب می شود کودک دوزبانه شما به حرف شما گوش ندهد

برخی والدین همواره از خود می پرسند که چرا کودک دوزبانه ما به حرف های ما گوش نمی دهد و کلا ما را نمی شنود در این مقاله می خواهیم به عواملی که سبب نشنیده گرفتن والدین و یا مربیان توسط کودکان دوزبانه می شود بپردازیم. جدای از کودکانی که با دلیل اختلالات خاصی بی توجهی نسبت به حرف های والدین دارند، برخی کودکان دوزبانه در برخی شرایط شنونده خوبی برای والدین خود نیستند و با بی توجهی به انجام کاری که فکر میکنند درست است می پردازند.دلیل این رفتار های توسط کودک دوزبانه شما می تواند بسیار متفاوت باشد:

  • حقیقت:

در شرایطی که کودک دوزبانه شما معتقد است حق با خودش است و دیگران در اشتباه‌اند. چیزی که فکرش را به خود مشغول کرده، ثابت کردن نقطه نظر خودش است تا اینکه بخواهید، احساس خشمش را روشن‌تر بیان کرده و سعی کند به عمق عواطف و افکار دیگران پی ببرد.

  • مقصر دانستن:

کودک دوزبانه شما بر این باور است که مشکل ناشی از اشتباه و تقصیر طرف مقابل است و کاملاً مطمئن است خودش بی‌گناه است. بنابراین به خود می‌گوید که حق سرزنش یا مقصر دانستن دیگران را دارد.

  • نیاز به قربانی بودن:

در زمان هایی که کودک دوزبانه شما برای خود تأسف خورده و فکر می‌کند دیگران به خاطر بی‌توجهی و خودخواهی‌شان رفتاری غیرمنصفانه با او دارند. بی‌میلی سرسختانه او، در انجام اقدامی جسورانه برای بهتر کردن اوضاع، این گمان را در دیگران ایجاد می‌کند که او درست نقش یک قربانی را بازی کند.

دلایل حرف گوش ندادن کودک دوزبانه

  • خودفریبی:

کودک دوزبانه شما نمی‌تواند خود را در مشکل به وجود آمده سهیم بداند، چرا که قادر نیست تأثیر رفتارش را روی دیگران ببیند. 

  • تدافعی بودن:

آنقدر از مورد انتقاد قرار گرفتن واهمه دارد که تحمل شنیدن سخنی منفی یا ناخوشایند را ندارد. به جای گوش دادن و تلاش برای یافتن اندکی حقیقت در نقطه نظر دیگران، مایل است به بحث پرداخته و از خود دفاع کند.

  • حساسیت به زورگویی:

از اینکه مورد زورگویی و تحکم دیگران قرار بگیرد، می‌ترسد. افراد دیگر سلطه‌جو و مستبد به نظر می‌رسند و کودک دوزبانه شما حس می‌کنید باید سرسختانه در مقابلشان مقاومت کند.

  • متوقع بودن:

او خود را مستحق بهترین برخورد از جانب دیگران می‌داند. وقتی آن‌ها مطابق انتظارش رفتار نمی‌کنند دچار یاس و ناامیدی می‌شود. به جای تلاش برای درک انگیزه واقعی آن‌ها از این رفتار، تأکید دارد آن‌ها بی‌منطق هستند و حق ندارند چنین احساس و رفتاری داشته باشند.

  • خودخواهی:

کودک دوزبانه شما هر چه بخواهد و هر وقت که آن را بخواهد باید به دست آورد و اگر به آن نرسد، با همه اوقات تلخی می‌کند. از سویی اصلاً به خواسته‌ها، احساسات و تفکرات دیگران توجهی ندارد.

  • بی‌اعتمادی:

او در مقابل خود یک دیوار ایجاد می‌کند چون بر این باور است که اگر به دیگران گوش داده و سعی کند به عمق تفکرات و احساسات آن‌ها پی ببرد، مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

  • اعتیاد به کمک کردن:

در زمان هایی که کودک دوزبانه شما حس می‌کند باید به دیگران کمک کند در حالی که تمام آنچه آن‌ها از او می‌خواهند گوش دادن به آن‌ها است.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا