منوی دسترسی
چرا ایمنی اسباب بازی کودک دوزبانه اهمیت دارد؟

ایمنی اسباب بازی کودکان دوزبانه

ایمنی اسباب بازی کودکان دوزبانه

اسباب بازی یکی از مهمترین وسایلی است که کودکان دوزبانه شما سال ها با آن ها در ارتباطند از این رو این وسایل باید دارای ایمنی خاص باشند تا به کودک دوزبانه شما آسیبی نزنند.

ایمنی اسباب بازی کودکان دوزبانه

اسباب بازی یکی از مهمترین وسایلی است که کودکان دوزبانه شما سال ها با آن ها در ارتباطند از این رو این وسایل باید دارای ایمنی خاص باشند تا به کودک دوزبانه شما آسیبی نزنند.یک اسباب بازی غیراستاندارد می‌تواند سلامتی کودک دوزبانه شما را به مخاطره بیاندازد.

مهمترین حوادث ناشی از ایمن نبودن اسباب بازی ها عبارتند از:

1- بریدگی:

نخ یا ریسمان اسباب بازی‌های کشیدنی باید بدون گره باشد و قطر آن از یک و نیم میلی متر کمتر نباشد تا دست کودک دوزبانه شما را نبرد. اسباب بازی‌های مستهلک شده که در اثر شکستگی دارای لبه‌های تیز و برنده می‌باشند را می‌بایست از مجموعه اسباب بازی‌های کودک دوزبانه خود حذف کنید.

اگر در ساخت اسباب بازی میخ یا پیچ به‌کار رفته است باید توجه داشت که در اسباب بازی فرو رفته باشند و قسمتهای تیز و برنده آن بیرون نباشد. در اسباب بازی‌های چوبی، سطح چوب باید کاملاً صاف و صیقلی باشد. تراشه چوب می‌تواند ایجاد بریدگی کند.

اسباب بازی‌های پلاستیکی باید از جنس مواد شکننده نباشد، زیرا با کمترین ضربه شکسته شده و ایجاد لبه‌های تیز و برنده سلامتی کودک دوزبانه شما را به مخاطره می‌اندازد.

2– سوختگی:

اسباب بازی‌هایی که نوعی از یک منبع حرارتی استفاده می‌کنند. باید به گونه‌ای طراحی شود که باعث سوختگی و صدمه به کودک دوزبانه شما نشود و این بخش از اسباب بازی از دسترس کودک دور باشد. اسباب بازی‌های الکتریکی نباید با برق 220 ولت کار کند و در صورت استفاده از کاهنده و تبدیل کننده ولتاژ، این قسمت باید بیرون از اسباب بازی باشد.

اسباب بازهایی که باتری شارژی دارند نباید در حین استفاده کودک دوزبانه شما از اسباب بازی شارژ شوند. همچنین نمی‌بایست از اسباب بازی برای شارژ کردن باتری‌های دیگر استفاده کرد.

3– شکستگی:

اسباب بازی‌هایی که بعد از بازی کودک دوزبانه شما به صورت پراکنده در روی زمین باقی مانده و جمع نمی‌شوند. ممکن است باعث زمین خوردن کودک یا اطرافیان او شده و در نهایت آسیب دیدگی و شکستگی را به‌دنبال داشته باشد. بنابراین به کودکان دوزبانه خود یاد دهید که پس از اتمام بازی اسباب بازی‌های خود را جمع نمایند.

در اطراف وسایل پارکی موجود در زمین‌های بازی باید فضای کافی وجود داشته باشد. چون ممکن است با بچه‌های خردسال برخورد کرده و باعث آسیب‌های شدید شود.

ایمنی اسباب بازی ها

4– مسمومیت:

بعضی از وسایل بازی دارای رنگ‌های غیراستاندارد و نامناسب هستند و اگر کودک دوزبانه آن را در دهان قرار دهد، دچار مسمومیت می‌شود. وسایل بازی که دارای باتری هستند و باتری مدت زیادی در وسیله مانده، می‌تواند به دلیل سولفاته شدن باطری و خروج مواد باتری در کودک ایجاد مسمومیت کند.

اگر مواد اولیه یا رنگ اسباب بازی دارای ترکیبات سرب باشد، خطرناک است و می‌تواند باعث مسمومیت تدریجی کودک دوزبانه شود.

اسباب بازی‌هایی که کودک ممکن است آن را به دهان ببرد، مثل سازدهنی یا دندان گیر که در اثر بزاق دهان یا عرق بدن، پوست یا دهان کودک دوزبانه را رنگی می‌کند. باید از مواد استاندارد باشد چون باعث مسمومیت کودک می‌شود.


5– خفگی:

کیسه‌های پلاستیکی موجود در بسته بندی اسباب بازی را نباید در دسترس کودک دوزبانه قرار داد چون ممکن است آن را به سر و صورت خود بکشند که احتمال خفگی وجود دارد. چشم‌ها و اجزای صورت عروسک یا حیوانات باید به اسباب بازی به خوبی چسبیده یا دوخته شده باشند. چون ممکن است کودک آن را با ناخن یا دندان کنده و باعث خفگی او شود.

اسباب بازی‌هایی که کودک دوزبانه وارد آنها می‌شود مثل چادر یا خانه عروسکی باید طوری باشد که کودک بتواند در آن را به راحتی از بیرون باز کند. کودکان دوزبانه خردسال همه چیز را به دهان خود می‌برند. بنابراین اسباب بازی‌هایی که کوچک‌تر از دهان کودک هستند می‌توانند مخاطره‌آمیز بوده و در اثر بلعیده شدن ممکن است. مجاری تنفسی کودک را مسدود نماید. وجود بند و ریسمان در اسباب بازی می‌تواند موجب خفگی کودک شود. چون کودکان دوزبانه علاقه دارند بندها و ریسمان‌ها را به دور گردن خود بیاندازند. این امر می‌تواند باعث خفگی کودک شود.

6– کبودی و کوفتگی:

تا شدن ناگهانی برخی اسباب بازی‌های تاشو مانند کالسکه عروسک، گیر کردن دست و انگشتان کودک دوزبانه را به دنبال خواهد داشت که موجب کوفتگی و له شدگی اندام خواهد شد. اگر در ساخت اسباب بازی فنر به‌کار رفته باشد به طوری که اگر از جای خود در رفت به دست و صورت کودک آسیب نرساند. بین قسمت‌های ثابت و متحرک اسباب بازی نباید حفره یا سوراخ به اندازه‌ای باشد که انگشت یا اعضای بدن کودک دوزبانه در آن گیر کند.

7– صدای بلند:

اسباب بازی‌هایی که صدای بلند و گوش خراش دارند، می‌توانند به شنوایی کودک دوزبانه آسیب برسانند. به صدا در آوردن تفنگ در نزدیک گوش کودک می‌تواند به پرده گوش آسیب جدی برساند.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا