منوی دسترسی
والدین چه نقشی در روایط کودکانشان ایفا می کنند؟

نقش والدین در مدیریت روابط بین کودکان دوزبانه

نقش والدین در مدیریت روابط بین کودکان دوزبانه

والدین همواره و در تمام مراحل رشدی کودکان دوزبانه خود می توانند تاثیرات مهمی داشته باشند از این رو در این مقاله تاثیر والدین در مدیریت روابط کودک دوزبانه را مورد بررسی قرار داده ایم.

نقش والدین در مدیریت روابط بین کودکان دوزبانه

بچه‌های خیلی کوچک (نوزادان) نیازی به سخت‌گیری و انضباط ندارند. آنها با آگاهی و از روی عمد کار بدی را انجام نمی‌دهند. آنها با انجام برخی کارها قصد عصبانی کردن شما را ندارند و نمی‌خواهند با گریه کردن شما را تحت کنترل درآورند.

آنها ممکن است گرسنه و خسته بوده و یا احساس درد کرده یا خودشان را خیس کرده باشند یا حتی نیاز داشته باشند تا کسی آنها را بغل کند.

مورد اول:

یک کودک دوزبانه در 6 ماه اول نمی‌تواند لوس شود. بچه‌هایی که گریه می‌کنند و سپس در آغوش گرفته می‌شوند احساس می‌کنند که در آرامش بوده و می‌توانند روی امنیت دنیای اطرافشان حساب کنند و معمولاً از آن موقع به بعد دیگر کمتر گریه سر می‌دهند. کودکان دوزبانه به محض اینکه بتوانند صحبت کنند قادرند به شما بگویند که به چه چیزی در هر لحظه نیاز دارند. بنابراین دیگر گریه را وسیله‌ای برای این کار قرار نمی‌دهند.

مورد دوم:

بعد از مرحله‌ی نوزادی نوبت به دورانی می‌رسد که کودک دوزبانه چهار دست و پا راه رفتن را آغاز می‌کند. در این دوره آنها اغلب به چیزهای اطرافشان علاقه‌مند هستند و نسبت به آنها کنجکاوی نشان می‌دهند. پس تا آنجایی که می‌توانید محیط خانه را برای آنها ایمن و بی‌خطر کنید.

اگر می‌بینید کودک دوزبانه مشغول به کاری است که شما دوست ندارید، با گفتن کلماتی مانند: نکن یا بسه، حواسش را از ادامه‌ی آن کار پرت کنید و به او قوانینی را که باید از آن پیروی کند، مدام گوشزد نمایید. این فرصت را در اختیار او بگذارید و با ایمن کردن فضای حداقل یکی از اتاق‌ها اجازه‌ی جست و جو و بررسی اشیاء خانه را به او بدهید.

مدیریت روابز والد و فرزندی

مورد سوم:

سپس نوبت به دورانی می‌رسد که کودک دوزبانه راه رفتن را آموخته است و می‌تواند دستش را به چیزهایی که در ارتفاع بالاتری قرار دارند برساند. در این دوره کودکان دوزبانه یاد می‌گیرند که چطور از اجسام بالا بروند. پس باز هم باید فضای خانه را برای او بی‌خطر و ایمن نمایید. از کلماتی که در بالا گفته شد برای جلوگیری از ادامه‌ی کارهای اشتباه کودک دوزبانه خود استفاده کنید.

به آنها مقررات و قواعد را گوشزد کنید. در این مقطع سنی کم کم می‌توانید از روش‌های تربیتی مثل فرستادن او به اتاقش و فکر کردن در مورد عملی که انجام داده، استفاده کنید. می توانید برای اجرای این روش از یک صندلی در یک اتاق خاص در یک نقطه‌ی مشخص استفاده کنید تا روی آن بنشیند و در مورد عملش فکر کند.


مورد چهارم:

در چهارمین مرحله از زندگی کودک – او غیر از دیدن و پریدن و بالا رفتن از وسایل – می‌تواند بیشتر از قبل صحبت کند. شما می‌توانید در این مرحله بسیاری از موارد را به او توضیح دهید. همچنین به آنچه کودک دوزبانه شما در پاسخ شما باید بگوید، گوش دهید. هر وقت که مناسب دیدید می‌توانید از جایزه هم استفاده کنید. دست زدن برای کودک دوزبانه و بغل کردن و تحسین کردن در هنگام انجام کارهای خوب روش صحیح و مناسبی برای تثبیت رفتار درست در کودک است.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا